Search
Close this search box.
Sven Ratzke - Logo

We Could be Heroes- Leeuwaarden-Harmonie

25oct20:1511:29We Could be Heroes- Leeuwaarden-Harmonie

Sven Ratzke - We Could Be Heroes

Event Details

Buy tickets

 

Sven Ratzke
WE COULD BE HEROES

Na het wereldwijde succes van Starman duikt zanger en entertainer Sven Ratzke met We could be heroes een laatste keer in het magische Bowie-universum. Gewapend met nieuwe zinderende arrangementen en een fenomenale band neemt hij het publiek mee op een onvergetelijke muzikale reis die ontroert en raakt, vol rock en eigenzinnig entertainment. Bowie, zoals de meester het zelf gewaardeerd had.

Als geen ander weet Ratzke op authentieke en virtuoze wijze de nalatenschap van de groten der aarde te vertolken, van David Bowie tot Marlene Dietrich. Met een exclusieve tour in Berlijn, New York en Nederland sluit Ratzke nu het Bowie-tijdperk af. De allerlaatste kans om de show van deze legendarische Bowie-vertolker live te zien!

In 2015 veroverde Ratzke de wereld met zijn interpretatie van Bowie’s Starman. Met een persoonlijke zegen van de meester zelf, bracht hij de iconische songs tot leven. De wereldpremière werd met ongekend enthousiasme ontvangen in wereldsteden als Melbourne, Sydney, New York, Londen en Berlijn, waar de show werd bekroond met vijfsterrenrecensies. Talrijke prijzen, waaronder The Best Show of the Edinburgh Fringe Festival en een prestigieuze nominatie voor een Helpmann Award, werden toegekend aan Ratzke’s meesterwerk.

Time

(Friday) 20:15 - 11:29(GMT+02:00)